BETHER


Български бранд за натурална козметика от етерични масла. Продуктовата линия включва грижа за лицето, грижа за тялото, хигиенни продукти, 100% етерични масла и флорални води.

В ядрото на BETHER Cosmetics са етеричните масла - масло от Роза Дамасцена, масло от Лавандула и масло от Маточина.
Ние засаждаме и отглеждаме насажденията, дестилираме и преработваме маслата като ги влагаме в нашите козметични продукти.
Вложените в продуктите на BETHER съставки са внимателно подбрани и смесени в перфектни текстури от опитни технолози. В BETHER Cosmetics ние ценим опита на нашите клиенти, така че избираме качеството във всяка една стъпка от производствения процес.
Брандът, който създаваме, е завършен с помощта на модерни и ексклузивни опаковки, отличаващи се с минималистичния си дизайн.


WE PLANT COSMETICS

Yes, we DO! Всичко започва в полетата на BETHER! Крайният резултат от силно концентрирана и ефективна козметика, която се грижи нежно за кожата ти, започва от нещо толкова малко, колкото семенце от растение на Роза Дамасцена, Лавандула или Маточина.

BETHER е един от най-качествените производители на розова вода в сърцето на България - Розовата долина. Процесът започва с отглеждане на над 400 декара, засадени с известния български сорт Rosa Damascena, продължава чрез ръчно бране на всеки един цвят от полетата, след това се осъществява парна дестилация на цветовете във високотехнологична дестилерия и накрая продуктите се бутилират. Тези напълно контролирани от НАС процеси водят до чиста, високо концентрирана и ефективна козметика.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки