Bether Cosmetics

Български бранд за натурална козметика от етерични масла. В ядрото на Bether са етеричните масла - масло от Роза Дамасцена, масло от Лавандула и масло от Маточина. Продуктовата линия включва грижа за лице, тяло,  хигиенни продукти, 100% етерични масла и флорални води.

Ние засаждаме и отглеждаме насажденията, дестилираме и преработваме маслата като ги влагаме в състава на козметичните продукти. Вложените в продуктите на Bether съставки са внимателно подбрани и смесени в перфектни текстури от опитни технолози. В Bether Cosmetics ние ценим опита на нашите клиенти, така че избираме качеството във всяка една стъпка от производствения процес. Брандът, който създаваме, е завършен с помощта на модерни и ексклузивни опаковки, отличаващи се с минималистичния си дизайн.

We plant cosmetics!

Yes, we DO! Всичко започва в полетата на Bether! Крайният резултат от силно концентрирана и ефективна козметика, която се грижи нежно за кожата ти, започва от нещо толкова малко, колкото семенце от растение на Роза Дамасцена, Лавандула или Маточина.


Запознай се с основателите!

Чуствам се изключтилено щастлива, че работата ми с BETHER ми позволява да задоволя страстта си към естествената красота като основа на истинска увереност. Марката, която създадохме, ни дава възможност да популяризираме предимствата на етерично-маслените култури - тема, която ми е много на сърце. И не е чудно защо - израснах в Казанлък, точно в сърцето на България - Долината на розите. С опита на съпруга ми в отглеждането и дестилирането на етерично-маслени култури и моите познания в сферата на индустриалния бизнес, ние се заехме с инициативата да предложим на младите и модерни хора етеричните масла чрез висококачествени козметични продукти с уникална марка.
Един от любимите ми цитати е "Съвършенството не е постижимо, но ако преследваме съвършенството, можем да се справим отлично!". Тази мисъл може да се приложи не само за продуктите на BETHER, но и за работната етика на нашия екип и нашата несломима решителност да предоставим на клиентите ни качеството и признателността, които заслужават!

След като завърших магистратурата си в Швейцария, имаше много възможности за мен в тази страна, но интуицията ми не ми позволи да продължа професионалния си път там. Умишлено избрах да се върна в родния си град в България - Казанлък, за да се опитам да развия семейния бизнес в нови посоки.
През последните 10 години инвестирах в няколко стартиращи компании, участвах успешно в много на брой европейски програми и разширих земеделския ни бизнес към нови направления. И дойде последната стъпка от цикъла - създаване на перфектните натурални козметични продукти с етерични масла под марката BETHER. Нашият лозунг е кратък и красноречив и се роди съвсем естествено от затворения цикъл на производство - "We plant cosmetics". И ние наистина го правим!
Всичко, което правим в BETHER - от предизвикателствата, пред които сме изправени до положителните отзиви от нашите клиенти, е много вълнуващо за нас и съм щастлив и благодарен, че го правим заедно като семейство!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки