Успешно завърши проект „Успешно развитие за "Абиела" в производството и пазарната реализация на натурална козметика"

Feb/ 1/2021

Успешно завърши проект „Успешно развитие за "Абиела" в производството и пазарната реализация на натурална козметика"

На 13.12.2020 г. фирма "Абиела" ООД завърши изпълнението на проект BG16RFOP002-2.024-0230-C01 „Успешно развитие за "Абиела" в производството и пазарната реализация на натурална козметика", финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020.

През изминалите 18 месеца, успяхме да изпълним общата цел на нашия проект – да стартираме производство и пазарна реализация на козметични продукти от натурален произход.

Тази главна цел осъществихме чрез специфичните цели на проекта: сформирахме екип от квалифициран персонал, с който създадохме добре организирано и ефективно производство;  осигурихме необходимата за производството материална база чрез наемане на помещение и закупуване на оборудване за производство, разфасоване и кашониране; стартирахме онлайн продажби чрез създаване на Интернет сайт с асоцииран он-лайн магазин; започнахме целенасочени маркетингови действия спрямо целевите ни клиенти в съответствие с разработен за целта маркетингов план; популяризира на бранда чрез организиране на онлйан събитие; стартиране на ефективно машинно производство и активни продажби.

Цялостното изпълнение на проекта беше планирано в две дейности – реализиране на предприемаческата идея и визуализация на проектните дейности.

И двете дейности бяха реализирани според заложените параметри и в срок. Резултатите, които постигнахме можме да обобщим по следния начин:

Създадохме едно стартиращо производство, коет е базирано на натурални съставки и което постепенно намира реализиция на националния пазар, като сремежът ни е да излезем и на международния. Успяхме да съберем екип от квалифицирани специалисти, да закупим ново и мдоерно оборудване, което да ни осигури възможност за поточно производство и по-големи обеми. Създадохме собствен интерене сайт с електронен магазин, разработихме маркетингов план с който да успеем да се наложим по-лесно на пазара. Наехме и подходящо по големина помщение, където да работим спокойно.

В резултат от посоченото създадохме стабилни основи на нашата новостартирала фирма. Реализирането на проекта ни позволи да положим основите на бъдещото ни развитие. Именно в резултат на осъщественото ще имаме възможност да генерираме приходи и да изпълним бизнес плана си, да осигурим устойчива заетост най-малко на 3 лица във фирмата ни след края на проекта и да продължим да се развиваме и утвърждаваме в бранша както на българския, така и на международния пазар.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Производство и пазарна реализация

Производство и пазарна реализация

Успешно завърши проект „Успешно развитие за "Абиела" в производството и пазарната реализация на натурална козметика"

Успешно завърши проект „Успешно развитие за "Абиела" в производството и пазарнат

На 13.12.2020 г. фирма "Абиела" ООД завърши изпълнението на проект BG16RFOP002-2.024-0230-C01 „Успешно развитие за "Абиела" в производството и пазарната р На 13.12.2020 г. фирма "Абиела" ООД завърши изпълнението на проект BG16RFOP002-2.024-0230-C01 „Успешно развитие за "Абиела" в производството и пазарната р 2021-02-01T12:16:21+02:00 Успешно завърши проект „Успешно развитие за "Абиела" в производството и пазарната реализация на натурална козметика"

<p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/18390/files/image/eu_flag_1-5f3a7fca21b8c.jpg" /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/18390/files/image/logo-bg-center-no-back.png" /></p> <p>На 13.12.2020 г. фирма "Абиела" ООД завърши изпълнението на проект BG16RFOP002-2.024-0230-C01 &bdquo;Успешно развитие за "Абиела" в производството и пазарната реализация на натурална козметика", финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020.</p> <p>През изминалите 18 месеца, успяхме да изпълним общата цел на нашия проект &ndash; да стартираме производство и пазарна реализация на козметични продукти от натурален произход.</p> <p>Тази главна цел осъществихме чрез специфичните цели на проекта: сформирахме екип от квалифициран персонал, с който създадохме добре организирано и ефективно производство;&nbsp; осигурихме необходимата за производството материална база чрез наемане на помещение и закупуване на оборудване за производство, разфасоване и кашониране; стартирахме онлайн продажби чрез създаване на Интернет сайт с асоцииран он-лайн магазин; започнахме целенасочени маркетингови действия спрямо целевите ни клиенти в съответствие с разработен за целта маркетингов план; популяризира на бранда чрез организиране на онлйан събитие; стартиране на ефективно машинно производство и активни продажби.</p> <p>Цялостното изпълнение на проекта беше планирано в две дейности &ndash; реализиране на предприемаческата идея и визуализация на проектните дейности.</p> <p>И двете дейности бяха реализирани според заложените параметри и в срок. Резултатите, които постигнахме можме да обобщим по следния начин:</p> <p>Създадохме едно стартиращо производство, коет е базирано на натурални съставки и което постепенно намира реализиция на националния пазар, като сремежът ни е да излезем и на международния. Успяхме да съберем екип от квалифицирани специалисти, да закупим ново и мдоерно оборудване, което да ни осигури възможност за поточно производство и по-големи обеми. Създадохме собствен интерене сайт с електронен магазин, разработихме маркетингов план с който да успеем да се наложим по-лесно на пазара. Наехме и подходящо по големина помщение, където да работим спокойно.</p> <p>В резултат от посоченото създадохме стабилни основи на нашата новостартирала фирма. Реализирането на проекта ни позволи да положим основите на бъдещото ни развитие. Именно в резултат на осъщественото ще имаме възможност да генерираме приходи и да изпълним бизнес плана си, да осигурим устойчива заетост най-малко на 3 лица във фирмата ни след края на проекта и да продължим да се развиваме и утвърждаваме в бранша както на българския, така и на международния пазар.</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки